Förpackning: 25 kg säck
Pall: 33 säckar
Recept:
Blanda 1kg donutmix med 450-470 g vatten
Tillverknings rekommendationer:
- Degtemperatur 24°C
- Häll mixen i bunken och tillsätt vatten.
- Blanda med vinge i 1 minut på låg hastighet, skrapa ned och blanda på mellanhastighet i ca 2 minuter.
- Låt degen vila i ca 10 minuter före produktion.
- Fritera i prima frityrfett vid 190°C i ca 45 sekunder på vardera sida.
- För bästa resultat bör blandningen ej står mer än 45 minuter.
Innehållsdeklaration:
Vetemjöl (innehåller kalcium, järn, niacin, tiamina), socker, vegetabilisk olja (raps), skummjölkspulver, sojamjöl, bakpulver (E450, E500), äggulepulver, salt, modifierad stärkelse (vete), aromämne, emulgeringsmedel (E322 (soja)), stabiliseringsmedel (E466).
Näringsdeklaration per 100g:
Energi (kJ/kcal) | 1605 / 380 |
---|---|
Fett | 6,4 g |
Varav mättad fett | 0,93 g |
Kolhydrater | 70 g |
Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 9,6 g |
Salt | 2,2 g |